dissabte, 24 de setembre del 2011

XXV anys de Soldats de Pau. El dia de l'aniversari

Avui els Armats hem commemorat els XXV anys de la visita a Roma de l’any 1986.

L'Alcalde de Mataró, Sr. Joan Mora, visita el Museu (Foto : Gemma Romagosa)
El local estava ple de gom a gom, amb la presència del nostre alcalde Joan Mora, dels regidors Montse Rodríguez, Francesc Melero i Joan Antoni Baron, de l’ex-president i anterior Capità Manaia, Francesc Xavier Pelaez, de moltes de les persones que fa 25 anys van fer d’armats o acompanyants en aquell viatge, de companys de les Confraries i d'altres Entitats de Mataró i de companys Armats. Tot plegat més d'un centenar de persones han participat d'aquest acte que ens ha servit com a inici de la nova temporada i que ha fet que el local se'ns hagi quedat petit.

Assistents a l'acte (Foto: Gemma Romagosa)
El temps atmosfèric, a més, ens ha obligat a fer tots els actes a l’interior del local i no ens ha permès fer servir el pati per desenvolupar una part dels mateixos tal i com estava previst.
Malgrat tot, el públic assistent ha pogut veure les nostres instal·lacions, el museu, la projecció d’un resum de la filmació de l’any 1986 i la presentació del disseny del nou estendard de "Soldats de Pau", que commemorarà aquesta data i que tenim previst estrenar la propera Setmana Santa.

Presentació del disseny del nou Estendard (Foto: Gemma Romagosa)
Els parlaments de Javi Garcia, Vicepresident de l’entitat, l’Amadeu Llinàs, Portaveu i de Jordi Romagosa, Capità Manaia han recordat moltes de les anècdotes d’aquell viatge, fent un resum del mateix, l’audiència amb el Sant Pare Joan Pau II, les desfilades a la Plaça de Sant Pere i a la Plaça d’Espanya i alguns detalls pintorescos d’aquells fets.
Un lleuger aperitiu i una copa de cava han servit per arrodonir una jornada de record en que tots els assistents han pogut comentar entre ells les vivències personals i els records d’un viatge que ja és història de l’Entitat i de la ciutat de Mataró.

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada