divendres, 28 de desembre del 2012

Pessebre Vivent de Corró d'Avall 2012

Els dies 22 i 23 de desembre els Armats de Mataró hem col•laborat per tercer any consecutiu amb els amics de Corró d’Avall en la realització del seu Pessebre Vivent, que enguany arribava a la seva XV edició.
Enguany el pessebre presentava novetats respecte a l’any anterior. Els organitzadors volen que els visitants trobin que el pessebre va evolucionant. Entre d’altres, la presència dels Reis d’Orient al naixement  i un grup de ballarines de la dansa del ventre a l’escena del Pretori. Aprofitant l’espai que vam estrenar l’any anterior,  el grup de ballarines acompanyaven els diferents grups de visitants fins al davant del pretori on feien la seva dansa davant del Cèsar, que a continuació feia lliurament al nostre centurió de l’edicte d’empadronament i s’adreçava als visitants. El decorat ha comptat amb la presència dels nostres fascios i l’estendard principal.
L’escena de l’edicte d’empadronament s’ha desenvolupat com l’any passat, on l’Eloi Turà el dissabte i jo mateix el diumenge, hem llegit el text corresponent a l’edicte, en les diferents representacions que s’han anat fent pels diversos grups que visitaven el conjunt.
La resta d’Armats han ocupat els seus llocs fent de guàrdia al pretori, a l’edicte i a les columnes i  acompanyant als visitants durant el recorregut, que consta d’unes 25 escenes.
No ha estat un any de massa fred, però el poc que hem passat l’hem pogut combatre amb l’ajut de les fogueres i els gots de brou calent que ens han anat servint els organitzadors.
El nombre de visitants ha estat força alt, més que l’any anterior, motiu pel qual els organitzadors n’estan prou contents.
Teniu més informació a l’enllaç Corró d'Avall i fotografies dels dos dies de representació que ens ha fet en Jordi Llinàs.

Entre el dissabte i el diumenge hem comptat amb la presència dels Armats: Eloi Turà, Francisco Garcia, Antonio Espriu, Jaume Alegre, Jordi Llinàs Ortiz, Gonzalo García, Jordi Romagosa, Francisco Ruiz, Carles Trell, Amador Avalos, Toribio Gutierrez, Javier Plaza, Felipe Merchán i Raül Navarro.

Han tingut cura de la Logística: Roser de Elias, Jordi Llinàs Barrios. Josep M. Herrero, Marcela Enrique, Imma Martin i Rosa M. Jordàn.



Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada