dissabte, 17 de març del 2012

Roda de Premsa 2012

El passat divendres 16 de març, els Armats de Mataró hem dut a terme la tradicional Roda de Premsa per a informar als nostres associats i als mitjans informatius de la ciutat dels actes a dur a terme durant la Setmana Santa i la resta de la temporada.

Cartells de la Passió i la Processó Nit de Silenci

Amb el local ple de socis i la presència del regidor de Cultura sr. Joaquim Fernàndez i Oller, el portaveu dels Armats sr. Amadeu Llinàs i Barrios va fer una explicació sobre els actes que es desenvoluparan en aquests dies, des de la Passió a la Recollida de la Bandera, des de la Processó del Prendiment a la General de Divendres Sant, des de la Recollida del Sant Crist a l’Homenatge a la Ciutat, així com els cartells de la Passió i la Processó Nit de Silenci.

Parlament del Sr. Amadeu Llinàs
Seguidament el sr. Josep M. Jubany i Itxart, de la Confraria de l’Oració a l’Hort, va fer la presentació de la Processó Nit de Silenci, que enguany i com a novetat comptarà amb la participació de la Venerable Congregació dels Dolors.
A continuació l’Amadeu Llinàs va presentar la revista dels Armats de l’any 2012, la número 14 ja, fent-ne un breu resum del seu contingut, articles i seccions.
Seguidament el Capità Manaia sr. Jordi Romagosa i Nebot va fer una intervenció on va destacar que els Armats són un fet diferencial de la Setmana Santa mataronina.

Parlament del president Jordi Llinàs

Finalment el president, sr. Jordi Llinàs i Ortiz, va acabar de fer esment de la resta d’actes de la temporada, com ara la Passió, que acompleix la seva 30a temporada, i la sortida a Torredembarra, prevista pel 21 d’abril.
La nova cuirassa del Banderer
En aquest punt es va presentar al públic assistent la nova cuirassa que lluirà el Banderer de la Formació, que com la del Capità, llueix l’escut de la ciutat.

Parlament del Sr. Joaquim Fernàndez

Va finalitzar l’acte amb el parlament del sr. Joaquim Fernàndez, que va destacar la seva satisfacció per ser present en un acte com aquell i pel fet de que la ciutat tingui una agrupació com la nostra, que ajuda a que la Setmana Santa sigui un referent fora de la ciutat i un possible motor econòmic per a la mateixa.

(Fotografies : Rita Minguillon i Bravo)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada