diumenge, 29 d’abril del 2012

Esmorzar dels Armats

Avui diumenge, dia 29, els Armats hem dut a terme un d’aquests actes que acostumem a fer un cop passades les dates de la Setmana Santa i que consisteix en un esmorzar de tots els nostres socis. Els que volen venir, es clar.

Els preparatius inicials (Fotos: Jordi Romagosa)

És un dels actes que porta més temps organitzant-se i que no ha fallat mai. Diferents format, diferents llocs, però sempre un acte de germanor per ajudar a fer més pinya entre tots els socis de l’entitat. Que no únicament som armats per desfilar.

Preparant les carxofes a la brasa i les botifarres (Fotos: Jordi Romagosa)

A les 8 del matí, un petit grup ens hem cuidat de portar tot el material des del nostre local fins el pati de l’Hort del Rector, on hi hem tornat després d’un parell d’anys de fer-ho al pati del nostre local social a la Presó.

Preparant les amanides, tot esperant l'esmorzar i una vista de la gent entaulada (Fotos: Jordi Romagosa)

A 2/4 de 9 les taules i cadires ja estaven a punt i a les 9 ha començat tota la preparació. Fer la brasa per coure la carn, preparar les amanides i les taules i tot el que envolta un acte d’aquestes característiques. Tot això mentre la gent anava arribant de mica en mica i s’anaven afegint a la feina.

Tot coent les botifarres i els srs. Joaquim Fernàndez, president de l'IMAC, Jordi Llinàs, president dels Armats i Jordi Romagosa, Capità Manaia, al moment de les postres (Fotos: Dídac Benítez)

A 2/4 d’11, que ja hi havia gana, ens hem posat a taula i hem fruït d’un bon esmorzar i una bona estona tot plegats. En total ens hem reunit una cinquantena d’associats que hem gaudit d’un bon matí, amb un temps magnífic. I el proper acte, el Sopar Social el dia 5 de maig.



Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada