dijous, 5 d’abril del 2012

Via Crucis amb el Cor Ciutat de Mataró

A l’església de Santa Anna plena de públic disposat gaudir de la música sacra, es va dur a terme, ahir dimecres, l’escenificació del Via Crucis de Franz Liszt, organitzat pel Cor Ciutat de Mataró i amb la col•laboració dels Armats de Mataró en els quadres plàstics.
El Cor Ciutat de Mataró, sota la direcció de Jordi Lluch va oferir un programa en dues parts. A la primera va interpretar les peces Motet “Veni Sanctificator” de Ernst Krenek, Animam meam dilectam de Narcís Casanovas i In monte Olivetti de Juozas Naujalis. Tot seguit va començar la interpretació del Via Crucis amb el Vexilia Regis i les 14 estacions que en formen part. L’obra consta de fragments interpretats per piano sol i d’altres amb intervencions del cor i de solistes.
Dos escenaris situats a dreta i esquerra del creuer han permès l’escenificació de les diferents estacions tot acompanyant les interpretacions del Cor. Un conjunt realment interessant que ha permès gaudir al públic assistent d’un concert de Setmana Santa com a preàmbul dels fets que es recorden aquests dies.
A continuació teniu un recull d’imatges de l’acte fetes per Jordi Romagosa.
























Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada