diumenge, 6 de maig del 2012

Sopar Social 2012

El dissabte 5 de maig els Armats hem celebrat el nostre Sopar Social. Aquest acte, una mica més protocol•lari i seriós, això és un dir, serveix per retrobar-nos un bon grup de socis, familiars i simpatitzants dels Armats i poder gaudir d’una bona estona de companyonia mútua tot parlant del que s’ha fet durant la temporada, del que ens queda i de coses nostres, que també són importants.

Alguns dels trofeus i aspecte de la sala

Enguany ens han acompanyat el nostre alcalde sr. Joan Mora, el regidor sr. Joan Antoni Baron, el Banderer d’Honor sr. Josep Gòmez, acompanyats de les seves mullers, i un bon nombre de companys. En total més de vuitanta persones que ens hem aplegat als salons de l’Hotel Atenea Port.

Joan Mora, Jordi Romagosa i Jordi Llinàs en el moment de tallar el pastís commemoratiu

En el decurs del sopar hem comptat amb els parlaments de Amadeu Llinàs, portaveu dels Armats, Jordi Romagosa, Capità Manaia i Jordi Llinàs, president dels Armats.

Lliurament de guardons a Ernest Casademunt, Fernando López i Joaquim Valls

Com cada any primer s’ha fet lliurament de la insígnia de plata als associats que acompleixen els 25 anys com a socis actius, que enguany ha estat per Josep Alvarez. A continuació s’han atorgat els diferents guardons que l’entitat lliura a diferents integrants en les tradicionals categories de: ‘Optíada Juvenil’ a Pau Cortés, ‘Passió’ a Fernando López, ‘Actor Passió’ a Ernest Casademunt i ‘Armats de Mataró’ a Joaquim Valls. Finalment s’han atorgat els premis ‘Armat i Arnat’, que enguany també han arribat a la seva 30à edició i que han correspost a Raül Navarro com ‘Armat’ i Amador Ávalos com ‘Arnat’. El Banderer d’Honor 2012, una distinció que enguany ha acomplert la seva 25a edició, el sr. Josep Gómez ha rebut una placa commemorativa de la seva elecció pel càrrec.

Lliurament de guardons a Josep Gómez, Amador Ávalos i Raül Navarro

Ja ho he dit en el meu discurs com a Capità. Aquesta temporada les nostres activitats han estat molt lligades amb els aniversaris, amb xifres d’aquelles que en diem més arrodonides. La llista és prou significativa:
  • 25è aniversari de Soldats de Pau 
  • 10è aniversari de Patrimoni Cultural de la Ciutat a les nostres Desfilades 
  • 30a temporada de la Passió 
  • 30a edició de la cerimònia de la Recollida de la Bandera 
  • 50è aniversari de la recuperació dels Armats de Torredembarra 
  • 50è aniversari de la trobada de les restes romanes de Torre Llauder 
  • 30a edició dels premis Armat i Arnat 
  • 25a edició del Banderer d’Honor 
Si a tot això hi afegim que l’any 1962 es va renovar part del material adquirint les cuirasses que ara llueixen la 1a i la 2a seccions de llança, això vol dir que aquestes cuirasses porten 50 anys amb nosaltres, i que durin.
A més cal afegir el 25è aniversari de la fundació de les confraries i germandats de: Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors; Nuestro Padre Jesús Nazareno i Ntra. Sra. de la Esperanza; i Ntra. Sra. de la Soledad. És a dir, una temporada per emmarcar, amb molta feina per part dels integrants actuals, cosa que ha agraït el nostre president en el seu parlament, en la que ha estat la seva primera temporada en el càrrec.

Parlaments de Jordi Romagosa, Jordi Llinàs i Joan Mora


Ha tancat l’acte, el parlament del nostre alcalde, que ha reconegut la nostra tasca i ha manifestat l’orgull que és per a la ciutat tenir una agrupació com la nostra. Unes paraules que tots els integrants de l’entitat hem agraït.

Els guardonats Josep Gómez, Pau Cortés, Raül Navarro, Amador Ávalos, Fernando López i Ernest Casademunt

Per acabar s’han sortejat entre els assistents un seguit d’obsequis cedits per particulars i comerços col•laboradors, que han servit per finalitzar l’esdeveniment amb el bon humor que ens caracteritza i les felicitacions als companys guardonats.
I el proper acte, el divendres dia 11 en l’aniversari de la trobada de les restes romanes de Torre Llauder.


(Fotografies de Rita Minguillon i Jordi Romagosa)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada