dimarts, 8 de gener del 2013

Cavalcada de Reis 2013

Les festes del Nadal ja són història i com sempre els actes que tenen la missió de finalitzar-les són la Cavalcada del dia 5 i la diada de Reis del dia 6.
Com ja fa uns anys els Armats aportem la nostra col•laboració en el conjunt de la cavalcada. Aquest any els canvis en la direcció i en l’estructura han suposat també un canvi dràstic en la nostra participació. No hem anat amb la nostra “carrossa” habitual amb els nostres infants al damunt, sinó que els nens han format part del seguici junt amb altra canalla de diferents entitats. Com a entitat ens hem afegit al grup de vehicles que portaven  unes caixes de regals enormes i que sembla que totes les entitats hauran de fer en properes edicions. Enguany i tractant-se d’una edició de canvis, altres entitats han participat tal i com ho feien en edicions anteriors. Aquest fet ha deixat un resultat de ni carn ni peix en el que es vol que sigui el nou enfocament d’aquest acte tant multitudinari. Diuen els entesos que els Focs de les Santes, la Cavalcada de Reis i la Processó de Divendres Sant, són els actes amb més seguiment de públic de tot el que es fa a la ciutat durant l’any, un fet realment curiós.

Teniu una petita mostra en aquestes fotografies de l’Amadeu Llinàs i en Jordi Romagosa.




D’altra banda la diada de Reis va ser el darrer dia de Portes Obertes que ens ha permès poder mostrar les nostres instal•lacions als nostres visitants i fer-los una mica d’explicacions del que fem durant la temporada.
En el proper horitzó, ja apunta la Setmana Santa.


Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada