dimarts, 12 de març del 2013

Roda de Premsa 2013


El passat dissabte 9 de març, els Armats de Mataró hem dut a terme la tradicional Roda de Premsa per  informar als nostres associats i als mitjans informatius de la ciutat dels actes que es duran a terme durant la Setmana Santa i la resta de la temporada.
Amb el local ple de socis i la presència del regidors Joaquim Fernàndez i Miquel Rey,  el portaveu dels Armats Amadeu Llinàs va donar la benvinguda als assistents i va presentar els cartells de la temporada: Cartell de la Setmana Santa, de la Passió, de l’Homenatge a la Ciutat i de la Processó Nit de Silenci.
A continuació Joan Ferreras, ajudant de direcció de la Passió va presentar-ne les novetats d’enguany amb la incorporació de dues escenes noves.
 

 
Seguidament Josep M. Herrero va presentar la revista n. 15 amb una breu revisió del seu contingut.
Per parlar dels actes de la Setmana Santa va prendre la paraula Jordi Romagosa, Capità Manaia, que en va fer una explicació, destacant les novetats de l’acte d’Homenatge a la Ciutat i el canvi de recorregut de la Processó Nit de Silenci. Va fer esment de la IIa Trobada d’Armats de les Comarques Barcelonines que s’havia de celebrar el 16 de març, però que per problemes de patrocinadors s’ha ajornat fins el 6 d’abril.
A continuació l’Amadeu Llinàs va introduir un torn obert de preguntes i a continuació va donar pas al parlament del Capità Manaia que va fer una intervenció on va destacar que els Armats de Mataró són la única agrupació del Maresme i la capdavantera de les comarques barcelonines. Va agrair la col·laboració de totes les persones que li han ofert en els quatre anys del seu comandament, que segons els estatuts finalitza aquesta temporada.
 

 
Finalment Jordi Llinàs i Ortiz, president dels Armats, va adreçar unes paraules d’agraïment per les col·laboracions rebudes des dels diferents àmbits durant la seva etapa com a president que també finalitza aquesta temporada.
L’acte va finalitzar amb el parlament del sr. Joaquim Fernàndez, que va destacar un cop més la seva satisfacció per ser present en un acte com aquest i haver compartit altres esdeveniments amb nosaltres. Va comunicar als assistents que la Processó General del Divendres Sant serà patrimoni cultural de la ciutat. Finalment va destacar la intenció des de Cultura i des de Promoció Econòmica d’establir vies de treball perquè els Armats continuïn sent un referent i un tret diferencial de promoció de la nostra ciutat.
Des dels Armats agraïm la presència de M1TV donant cobertura a l’acte, la qual adjuntem.



m1tv ha retirat el fragment de vídeo que acompanyava a aquesta noticia. Disculpeu les molèsties, alienes a Armats de Mataró.

(Fotografies: Jordi Llinàs i Barrios)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada