diumenge, 23 de març del 2014

Roda de Premsa 2014

El passat dissabte 22 de març, els Armats de Mataró hem dut a terme la tradicional Roda de Premsa per informar als nostres associats i als mitjans informatius de la ciutat de la presentació del cartell de la temporada i la nova revista, així com dels actes que es duran a terme durant la propera Setmana Santa.
Reunits al nostre local social (Castrum) un bon nombre de socis, representants de les confraries i amb la presència del regidor Joaquim Fernàndez, ha començat l’acte a la sala de reunions plena a vessar, amb la benvinguda a tots els assistents per part del president Rafel Llibre que ha presentat el cartell de la temporada on s’informa de les dues activitats pròpies dels Armats: la Passió els dies 5 i 6 d’abril i l’acte d’Homenatge a la Ciutat el Dijous Sant. El cartell recull una imatge del pas de fangar dels armats, on destaca el color vermell de les sandàlies sobre la resta del conjunt amb uns tons de color sèpia.
A continuació Rosa M. Jordan ha presentat la revista dels Armats de la temporada, que és la número 16, destacant que malgrat la crisi s’ha ampliat el nombre de col•laboradors i anunciants.


Seguidament i per parlar dels actes de la Setmana Santa ha estat el torn de Jordi Romagosa, Capità Manaia, que ha parlat de la importància d’anar fent i mantenint la història de l’entitat. Ha recordat que aquesta temporada serà la 25 participació a la Processó General del Divendres Sant i en relació a les desfilades ha presentat la novetat de l’Homenatge als Difunts i Acte final de la Processó Nit de Silenci, que es farà conjuntament amb les confraries que hi participen. Finalment ha remarcat el fet d’encetar la seva segona etapa al capdavant de la formació dels Armats per quatre anys més.


Finalment Rafel Llibre ha cedit la paraula al sr. Joaquim Fernàndez, que ha comentat positivament el disseny del cartell i la nova edició de la revista, fent un esment comparatiu a la primera edició de l’any 1999. Ha remarcat la importància de la tasca que desenvolupa l’entitat per la ciutat i la seva dilatada presència a la Setmana Santa mataronina.
Finalment tots els assistents han pogut visitar la sala museu i mantenir una animada conversa tot prenent una copa de cava.


Exemplars de les revistes i del cartell han estat a disposició de tot el públic assistent per endur-se’ls i fer-ne distribució.


Des dels Armats volem agrair una vegada més, la presència de M1TV donant cobertura a l’acte.


(Fotografies: Jordi Llinàs i Barrios i Jordi Llinàs i Ortiz)


Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada