dimecres, 7 de gener del 2015

Nous objectius aconseguits


El passat diumenge 4 de gener vam finalitzar les jornades de Portes Obertes que com ja és tradicional, organitzem els Armats tot obrint el nostre local al públic durant les festes de Nadal.




Els nostres visitants han pogut veure de primera mà i amb visites guiades, la sala principal (amb equipaments de Tropa, Decurions i Optíada Juvenil), la sala de la Banda, la sala dels Signums o estendards, la sala de Comandaments, el Museu i sala d’audiovisuals on es projectaven filmacions i fotografies.

La veïna població d’Òrrius ha organitzat la XVa edició del seu Pessebre Vivent els passats dies 27 i 28 de desembre. Com en anteriors edicions han comptat amb la nostra col•laboració amb un grup de soldats que han participat en la lectura de l’edicte i en una desfilada pels diferents escenaris on es desenvolupa el pessebre. El fred no ha estat un obstacle per dur a terme la nostra habitual col•laboració.






Entre el dissabte i el diumenge hem comptat amb la presència dels Armats: Eloi Turà, Carles Trell, Toribio Gutiérrez, Felipe Merchán, Jordi Navarro, Sergi Julià, Raül Navarro, Ernest Casademunt Llobet, Ernest Casademunt Moya, Ruben Moya, Dídac Benítez, Francisco Cortés, Kevin Cortés, Joaquim Valls, Òscar Giganto, Enrique Santiago i Rafel Illa.

(Fotos: Rafael Llibre i Dídac Benítez)


Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada