dimecres, 4 de març del 2015

Presentació del Cartell de la Setmana Santa 2015

El passat diumenge dia 1 es va obrir oficialment la Setmana Santa mataronina. A la parròquia de la M. de Déu de Montserrat es va dur a terme l'acte de presentació del Cartell 2015.

L'acte, conduit per Rafael Acedo, va comptar amb els parlaments de Mn. Sergi Notó, Antonio Jesús Prados, que va presentar el cartell dissenyat per Paco Zorrilla, i JesúsMoya. Jordi Merino va introduir al convidat d'enguany, Josep Ignasi Boada, que va fer un parlament molt acurat sobre la realitat de la Setmana Santa amb especial menció als elements que conformen la nostra realitat.

Prèviament als parlaments, els integrants de la Germandat de Jesús Captiu van escenificar en directe els fragments que representen a la Processó del Prendiment.  



Vídeo de presentació del resum dels actes de l'any 2014

L'acte va finalitzar amb la inauguració de l'exposició dedicada a les dones confrares, que recull tot un seguit de fotografies de la seva participació en els diferents actes i processons de la ciutat. La secretaria de l'associació, Núria Borraz, va fer entrega a totes i cadascuna de les confraries de la ciutat un petit obsequi d'agraïment, així com a l'ajuntament, la Comissió i a la parròquia.



Més informació al Blog de Setmana Santa.



Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada