dijous, 9 de juliol del 2015

Lliurament de la placa al Banderer d'Honor 2015

Josep Vallmajor amb el president Rafel Llibre
Comentàvem a l’article del Sopar Social 2015, que el Banderer d’Honor, sr. Josep Vallmajor, no va poder assistir-hi per motius familiars. Aquest fet va implicar que no se li pogués fer entrega del record commemoratiu acreditatiu del càrrec honorífic que els Armats li hem fet enguany.
Per poder-li fer aquest lliurament en persona, ens hem desplaçat el President dels Armats i el Capità Manaia fins el seu domicili particular on hem estat rebuts molt cordialment per en Josep i la seva senyora.
Hem gaudit d’una estona d’animada conversa, culminant amb el moment emotiu de lliurar-li la placa commemorativa com a Banderer d’Honor 2015. En Josep ens ha agraït un cop més el detall que ha tingut l’entitat envers la seva persona i ens ha animat a continuar la nostra tasca.


En Josep amb en Jordi Romagosa, Capità Manaia
 
En Josep pertany a aquest grup d’armats veterans que van desfilar els anys 50 i 60 abans de la supressió de les processons i que per molts dels integrants actuals era quasi un desconegut. A la revista d’aquesta Setmana Santa 2015, ens ha explicat les seves vivència com a armat, destacant el fet d’haver agafat escut i llança a l’edat de 15 anys, o sigui de ben jove.

Fotografia de finals dels anys 50

Grup d'armats on hi identifiquem a Josep M. Herrero, Josep M. Ximenes, Josep Vallmajor i Xavier Peláez



Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada