dissabte, 5 de març del 2016

La Revista dels Armats 18 - Any 2016

La revista número 17 dels Armats, corresponent a la Setmana Santa del 2016, es va presentar al públic en el decurs de la Roda de Premsa que es va dur a terme el passat dissabte 27 de febrer a la Sala d'actes de Can Palauet.

La temporada 2016 ens ve marcada pel canvi de local, en haver hagut de deixar la Presó arran dels problemes estructurals detectats a finals de la temporada anterior, i el trasllat de tot al material al nou local del c. Sant Simó. Pel que fa a temes més de formació sols tindrem les sortides tradicionals de Rams, Dijous i Divendres Sant.

La portada de la revista manté el seu disseny característic i ens presenta una vista d'un conjunt de llances recolzades a la paret. Les llances són els elements més característics de l'equip dels Armats, hi han estat presents, amb diferents variants, al llarg de tots la seva història, i són els elements que permeten fer el característics pas de fangar dels Armats de Mataró. La contraportada ens mostra una fotografia de l'acte d'Homenatge a la Ciutat, amb la figura de bronze, obra de Manuel Cusachs, que és una al·legoria de Mataró, representada per una noia adolescent amb una senyera i un ram. Al seu davant, la figura del Capità Manaia dels Armats.
Com a novetats d’aquesta edició tenim diferents escrits. El primer sobre la col·laboració que diferents persones d'altres confraries van fer a la desfilada del Nadal pels carrers de Calella. El segon és un escrit dels companys de Bellpuig tot recordant la nostra participació a la seva Processó dels Dolors. El tercer és un escrit dels alumnes de l'escola Angeleta Ferrer a qui els Armats vam fer una visita. I finalment un escrit de l'equip de Logística dels Armats.

Altres seccions es mantenen com és habitual; amb els escrits de l’alcalde, el regidor de cultura, el president, el Capità Manaia, el Banderer d’Honor (Jordi Llinàs) i l’armat sènior (Fermí Manchado).
Enguany no s'han inclòs els quadres i la relació dels participants a la Passió. Es manté la fitxa tècnica de la revista i la memòria d’activitats de la temporada anterior. Com a notícies d’activitats es fa esment de l'exposició a la Biblioteca Popular de la Fundació Iluro.

Com sempre, la distribució de la revista és gratuïta i la podreu trobar als locals dels nostres col•laboradors i a la nostra seu.


Contingut de la revista:

-    Salutació de l’Alcalde (David Bote i Paz)
-    Salutació del Regidor de Cultura (Joaquim Fernàndez i Oller)
-    Salutació del President (Rafael Llibre i Tur - President)
-    Salutació del Capità (Jordi Romagosa i Nebot – Capità Manaia)
-    Banderer d’Honor 2016 - Jordi Llinàs i Barrios
-    El Racó dels Sèniors - Fermí Manchado i Zambudio
-    La Nostra vivència amb els Armats de Mataró - Josep Jubany i Rafael Ángel Acedo
-    Programa d’Actuacions pels carrers de Mataró
-    Full d’inscripció
-    Pensant en la Passió 2016 (Joan Rovira i Viñas – Director de la Passió)
-    Programa dels Armats de la Setmana Santa 2016
-    Pels Armats de Mataró - Jordi Vilamajó Roig i Ramón Berdegué Font
-    Exposició a la Biblioteca Popular de la Fundació Iluro
-    Van venir els Armats - Alumnes de l'escola Angeleta Ferrer
-    Allò que no es veu - Equip de Logística dels Armats de Mataró
-    Memòria d’activitats 2015 (Jordi Romagosa i Nebot)
-    Agraïment als anunciants i col•laboradors i Fitxa Tècnica de la revista


Contraportada: Foto Mireia Romagosa


Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada