divendres, 4 de març del 2016

Roda de Premsa 2016

El dissabte dia 27 de febrer de 2016 a les 6 de la tarda a Can Palauet es va dur a terme la Roda de Premsa de presentació de les activitats dels Armats, la Revista i els cartells de cara als esdeveniments de la propera Setmana Santa.
Després de la benvinguda del president, sr. Rafel Llibre, l'acte va començar amb la reproducció del vídeo que es va presentar durant la presentació del Cartell de Setmana Santa. Tot seguit, Rosa M. Jordan i Jordi Cervantes van presentar la revista d'aquest any 2016.

Joan Rovira, director de la Passió, va parlar sobre la nova versió que es podrà veure l’11 i el 12 de març, amb el canvi d’espai de representació (Hort del Rector), motivat per les obres de l’edifici de la Presó. També va presentar el pòster de la Passió i va parlar dels canvis d'aquesta temporada.


A continuació Rebeca Marín, secretària de la confraria de la Coronació d’Espines, confraria encarregada aquest any de la realització del cartell de la Processó Nit de Silenci, en va presentar el disseny. El misteri de la Coronació és l’únic on hi surten representades figures de soldats romans i el seu disseny es va basar també en la figura d’un soldat que subjecta la corona d’espines.


Tot seguit, el president dels Armats va presentar el pòster dels actes de la Recollida de la Bandera i l’Homenatge a la Ciutat. La composició fotogràfica ha estat obra de Lluis Rumaga, present a l’acte, que va manifestar sentir-se molt orgullós i agraït per haver tingut l’honor de generar la idea base del cartell.


En representació de l’Ajuntament, va cloure l’acte la 2a tinent d’alcalde, Núria Moreno Romero, regidora de Via Pública, Equipaments i Espais Públics, que va dirigir unes Paraules al públic assistent.


Un cop finalitzat l’acte, tothom que va voler-ho es va poder desplaçar fins el nou local del c. Sant Simó on es va fer unes senzilles portes obertes per mostrar l’actual disposició d’aquestes instal•lacions i del material dels Armats. 



Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada