divendres, 19 de maig del 2017

Darreres Activitats


Corró d’Avall és una de les poblacions del Vallés que organitza un Pessebre Vivent per Nadal. Els Armats de Mataró col•laborem amb ells des de l’any 2010. Un cop entrat el bon temps, els amics de Corró organitzen un dinar a l’aire lliure per agrair la feina desinteressada que ha desenvolupat tota la gent que participa en aquesta tradició. 



Aprofitant l’entorn de l’església de Santa Eulàlia, lloc on es representen els diferents quadres del pessebre, s’han muntat taules i cadires i s’ha preparat la tradicional carn a la brasa.


Gaudint del bon temps que tenim aquests dies, tots els assistents han passat una bona estona tot comentant com van anar les dues representacions del passat desembre i molts altres temes. Un dinar de germanor amb la mateixa finalitat que el nostre esmorzar dels Armats, és a dir, gaudir una bona estona amb la companyia de la gent que treballa per a mantenir tradicions culturals de la nostra terra.

D’altra banda i seguint amb la intenció de poder donar a conèixer els Armats i les seves activitats, el passat dimarts dia 16, en Joan Rovira i en Miquel Àngel Quijorna van anar a visitar als alumnes de 4r de primària de l’escola Antonio Machado. Prèviament el seu tutor s’havia posat en contacte amb nosaltres per a demanar la visita i consensuar horaris.


Davant dels alumnes se’ls hi va explicar què som els Armats, els nostres vestits i les nostres activitats, acompanyades les explicacions amb material audiovisual. Els alumnes van fer moltes preguntes i es van poder emprovar un dels equipaments de tropa. El nostre company Carles Trell, que es troba a l’escola fent pràctiques, també va col•laborar a la tasca divulgativa.




(Fotografies: Ernest Casademunt, Joan Rovira i Miquel Àngel Quijorna)

Jordi Romagosa i Nebot
Capità Manaia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada